Draw Race 2 – revoluční ovládání závodních her

Android her je jako hub po dešti. Snadno se hledají, ale ne každá se hodí do výtečného guláše. Vývojáři se v posledních letech doslova předhánějí o koncové zákazníky, avšak v tom spěchu zapomínají, že kvantitou tu kvalitu nevytvoří. Google Play je napěchovaný herním balastem, který beztak nikdo nehraje, a těch originálních titulů je opravdu poskromnu. Naštěstí máte nás. Tým redaktorů, kteří občasně vytáhnou nějaký ten titul, jenž stojí za vyzkoušení. Většinou nabízíme hry zdarma, ale rovněž nezapomínáme na plnohodnotné tituly předních vývojářských es. Tentokrát vám představíme celkem zajímavou závodní pařbu Draw Race 2, která je na Google Play nabídnuta za necelých 80 Kč.

Tento herní kousek kloubí hned několik závodních her najednou. Můžete tak usednout za volant formule, osobního automobilu nebo mnohých dalších dopravních prostředků. Nutno podotknout, že se s tím vývojáři poprali hodně slušně. Dalo by se říci velmi netradičně. Pokud jste si zvykli na obvyklé ovládání šipkami či gyroskopem, tak na všechno hodně rychle zapomeňte. Tentokrát si dráhu budete kreslit, a teprve poté usednete za volant. Vaším jediným úkolem bude přidávání turba. Princip vykreslení závodní trajektorie vězí v pohybu prstu po displeji. Dokonce musíte dráhu automobilu prstem zpomalovat v těch nejzáludnějších zatáčkách. Z počátku to jde i bez brzd, ale v pozdějších kolech se přesvědčíte, že bez pořádné strategie zkrátka nevyhrajete.

Aby toho nebylo málo, tak se různě po závodní dráze ledabyle povalují bodíky, které se vyplatí sbírat. Tím můžete získat mnohem vyšší skóre. Draw Race 2 je konečně po dlouhé době něco originálního. Závodních titulů je velké množství. Všude jde o to samé. Překvapit hráče rozsahem nebo povedenějším grafickým zpracováním. V Draw Race 2 se pokoušejí uživatele operačního systému Android překvapit zcela novým principem ovládání. Pokud máte přebytečných několik málo desítek korun, tak vřele doporučujeme.

[app]com.chillingo.drawrace2gplay.android.row&hl=en[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *