Wimbledon začíná, nezapomeňte aplikaci!

Pro fanoušky tenisu tu máme jednu konkrétní aplikaci na jednu konkrétní akci, která začíná právě dnes prvními utkáními. Řeč je samozřejmě o Wimbledonu a o oficiální aplikaci, která za rok prodělala několik změn.

Pokud máte rádi tenis, jistě si nenecháte ujít jednu z největších tenisových akcí, Wimbledon. Sledovat ho samozřejmě můžete v televizi, ale ne každý má takové možnosti, aby mohl být vyplesknutý před telkou po celou dobu konání a sledovat všechny zápasy, které ho zajímají. Jako na spoustu věcí i na tento problém existuje aplikace.

Pokud nepoužíváte jednu ze sportovních aplikací, jako je SofaScore nebo Sportovní Live Výsledky, nebo vám nestačí jejich podrobnost právě na Wimbledon, získáte skutečně hromadu informací právě díky oficiální Wimbledon aplikaci pro Android.

Najdete zde jak novinky z celkového dění na kurtech (ač anglicky), tak zápasy, které probíhají právě teď, informace o všech utkáních, která proběhla v ten který den, a informovat se můžete také o kláních, která se teprve odehrají, nejčastěji další den. Zvolit si také můžete pavouka, ve kterém uvidíte veškeré výsledky a utkání, která již proběhla nebo teprve proběhnou. Jestliže se chcete dozvědět něco o konkrétním hráči, máte i tuto možnost. Zjistíte tak jaké je jeho/její datum narození, odkud je nebo třeba jaké je jeho/její nejvyšší umístění v singlech či v deblech…a mnoho dalšího, samozřejmě.

Jestliže vás zajímají multimedia a nechcete o nic přijít, můžete se probírat hromadou fotek z různých klání. K dispozici máte také videa a to jak části z jednotlivých zápasů, tak rozhovory s hvězdami. Pokud vám nevadí britské mluvené slovo, můžete si naladit jedno ze tří rádií Live @ Wimbledon. Pokud toužíte po suvenýrech, aplikace vás přesune na stránky, kde můžete nakupovat, a jestliže se na Wimbledon osobně chystáte, můžete si nechat poradit kde zaparkovat, kde se najíst nebo kam si dojít na záchod.

Aplikace Wimbledon doznala poměrně dosti změn od minulé verze, tou hlavní je jistě designová stránka. Vše je uděláno v nejnovějším Android duchu, tedy horní levá ikona s pojmenováním aplikace a vedle ní tři čárky pro nápovědu, že tudy se dostanete do hlavního menu.

Jako minulé verze, ani tato není úplně bez chyb. Například mi vadí, že jednotlivé zápasy nejsou propojeny s konkrétním profilem hráče. Pokud tedy vidíte, že Petra Kvitová bude hrát s nějakou C.Vandeweghe a chcete si o ní něco zjistit, musíte skočit do menu, tam si najít příslušný odkaz a osobu si najít v obrovské změti jmen. Ta jsou samozřejmě podle abecedy a jde mezi nimi procházet tažením posuvníku na pravé straně, ale stejně je to něco co zdržuje a působí to nedodělaně. To stejné na druhou stranu. Když budu chtít vědět kdy a s kým hrála Petra Kvitová, nestačí mi otevřít její profil, kde budu mít přehledně ukázáno v kolik kde hraje, případně co už má za sebou. Ne ne, jediné co můžu, tak nastavit si upozornění až její zápas začne, ale veškeré informace o zápasech musím složitě hledat v objemných soupiskách.

Také se mi nelíbí v pavoucích, že nevidíte zemi, ze které ten který hráč je. Ve všech ostatních seznamech mají hráči v závorce uvedenou národnost, za kterou bojují. V pavoucích ne, nechápu proč. Takových nepodstatných detailů je v aplikaci více. Nejde již ale o nic zásadního.

Hlavní je, že se zde dozvíte všechno co potřebujete vědět, tedy jednotlivá skóre a budoucí protivníky, a možná ještě něco málo navíc.
[appbox googleplay com.ibm.events.android.wimbledon]
Zdroj: Obchod Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *