Nexus 4 oficiálně v bílé barvě

Pro ty, kterým se zalíbil nový referenční smartphone, který vyvinul Google ve spolupráci s LG, ale nelíbí se jim černá barevná varianta, máme nyní řešení. LG představilo Nexus 4 v bílé barvě, a tak oslovilo více potencionálních zákazníků.

Tento smartphone sice nepřináší nic jiného než bílou barvu, můžeme si však alespoň připomenout, jakými parametry tento kousek vlastně disponuje.

Celou přední stranu smartphonu zabírá 4,7 HD IPS displej disponující jemností 322ppi. O výkon se stará čip od Qualcommu Snapdragon S4 Pro. Co se týče operačního systému, samozřejmě se setkáváme s tím nejnovějším, tedy s Androidem verze 4.2 Jelly Bean. Optická výbava, kterou tento kousek nabízí, je v podstatě standardní. Na zádech objevíme osmimegapixelový snímač.

Je zajímavé, že LG představuje tento kousek den před tím, než se dostane oficiálně do prodeje vylepšený LG Optimus G Pro, který bude prezentován 29. května v Macau.

Počkejme si tedy na to, jak se budou pohybovat prodeje tohoto poměrně populárního zařízení. Jak se vám líbí v bílé barvě? Pořídili byste si ho radši v bílé než ve tmavé verzi?

Zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *