Unikly obrázky a informace o parametrech připravovaného Samsungu Galaxy S4 Active

Odolných smartphonů není na trhu zrovna mnoho, na druhou stranu je však pravdou, že pomalu ale jistě přibývají. Samsung též přidal svou trošku do mlýna s modely Galaxy Xcover a Galaxy Xcover 2. Nyní se objevují zvěsti o tom, že se setkáme s drsnějším a odolnějším bratříčkem Samsungu Galaxy S4.

Na web unikly obrázky a hlavně výsledky benchmarku AnTuTu, díky němuž můžeme poměrně jasně rozšifrovat parametry, které si tento kousek nese do konkurenční války. Pojďme se tedy podívat na to, co o připravovaném modelu víme.

Tento smartphone si říká Galaxy S4 Active, a jak je již výše zmíněno, hlavním tahákem by u tohoto kousku měla být odolnost vůči vodě a prachu. Pravděpodobně půjde o kousek, jenž přijde s pětipalcovým displejem, který nabídne rozlišení 1080 p.

O pohon se postará procesor s poněkud atypickým taktem 1890 MHz na každé ze čtyř jader. Pravděpodobně se bude jednat o Qualcomm Snapdragon 600, nevylučuje se však ani možnost, že v tomto případě jde o přetaktovaný Snapdragon S4 Pro. Co se grafiky týče, nese tento kousek čip Adreno 320 GPU.

 

Uvidíme tedy, kdy se s tímto modelem setkáme, my každopádně věříme, že nebude dlouho trvat a Samsung Galaxy S4 Active vyjde na světlo světa.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *