F1 Paper Racing přináší závody formulí na papíře od českého tvůrce

Hra, která je dokonalou simulací oblíbené školní hry, ve které se závodí na papíře s pomocí tužky nebo pastelky. Hra srší neobvykle zajímavým a zábavným konceptem a je určena pro každou příležitost, kdy si potřebuje uživatel odpočinout od únavných RPG a strategií. Hra je určena pro několik hráčů a obsahuje zajímavé efekty.

F1 Paper Racing je zábavná Android hra od českého tvůrce Taurrisse. Celé prostředí hry je papírové, až na závodní formule a trať, které jsou nakresleny. Hra je určena až pro 4 hráče a je rozdělena na jednotlivé tahy, v každém tahu může hrát pouze jeden hráč.

V každém tahu se určuje směr pohybu formule, když je směr vybrán, tak se formule rozjede daným směrem. Ve hře je možné soupeře blokovat nebo do něj různě narážet. Začíná se na startovním poli, které tvoří zelený čtverec vyhrává ten ze závodníků, který jako první dojede do šrafovaného čtverce.

Ve hře jsou také různé druhy efektů jako jsou zrychlovač a vír. Pokud hráč vjede na obrázek zrychlovače, který vypadá jako kříž s šipkami, tak jeho formule zrychlí a dojede dál. Pokud ale hráč vjede do víru, tak je vystřelen na libovolnou stranu tratě.

Velkou výhodou je možnost vlastního navržení tratě. Hráč si může jednoduše navrhnout jakýkoliv tvar tratě včetně různého množství efektů a trať si poté uložit do seznamu tratí. Hra je velmi zábavná především v kolektivu několika lidí. Hru je možné koupit za 20kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taurris.paperracing&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXVycmlzLnBhcGVycmFjaW5nIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *