Den matek v podání Google společnosti

To, že společnost Google patří k nejvyspělejším a zároveň nejúspěšnějším obchodním konceptům světa nemusíme dvakrát zdůrazňovat. Za tuto neustále se rozvíjející globální firmu hovoří jednoznačné činy. Nejsledovanější a nejpoužívanější video služba Youtube nebo operační systém Android je jen malou ukázkou, co pro nás tato společnost ve skutečnosti dělá. Samozřejmě nesmíme opomenout na sociální síť Google+. Tentokrát se však Google pustil do zcela odlišných vod. K příležitosti ke Dni matek zveřejnil velice sympatické video, které se nese v inspirativním duchu, jak s tímto svátkem naložit.

 Mrkni se na webovou stránku

Den matek připadá na neděli 12. května, takže pokud ještě nemáte dárek či jiné eso v rukávu, shlédněte video, které by mohlo vnést do vaší mysli trochu nápaditosti. Google totiž nezahálel a mimo působivého videa věnoval všem maminkám světa i celou webovou stránku, kde naleznete vše, co by mohla mít zrovna ta vaše ráda. Webové stránky jsou vytvořené s ohledem na maximální přehlednost, takže zde naleznete výčet kategorií a v nich i typy na ideální dárek. Nechybí zde velké množství obrázků a propojení s android aplikací Google Shopper. Samozřejmě zde nechybí ani služba Google Shortlist nebo Google Offers.

Google zkrátka dokazuje, že pro něho není žádný zákazník lhostejný a stává se téměř součástí každodenního rodinného života mnohých z nás. Nezbývá nic jiného, než společnosti poděkovat za kvalitně odvedenou práci.

Video zde

Zdroj: Google ShoppingYouTube

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *