Sony přinese nový 5" smartphone Xperia C3

Japonské Sony má v současnosti poměrně přeplněné portfolio a smartphone, který v něm chybí, byste hledali jen těžko. Proto je pro nás překvapením, že se dozvídáme o dalším připravovaném kousku. Ten by neměl být nikterak výjimečný, poměrem cena-výkon by ale mohl zákazníky zaujmout.

Celou přední stranu tohoto kousku by měl zabírat pětipalcový displej s bohužel neznámým rozlišením. O pohon se postará procesor s taktem 1,5 GHz, s největší pravděpodobností se bude jednat o kousek z dílny MediaTek.

Poslední dobou hýbe mobilním světem trend dvousimkových telefonů. U tohoto modelu by tomu nemělo být jinak. Obyvatelé USA však nejspíš uroní slzu, dualSIM verze se k nim s největší pravděpodobností nedostane. S celkovou dostupností tohoto přístroje je to tak trochu záhadné, jelikož je vcelku dost možné, že bude dostupný jen pro asijský trh, naděje však umírá poslední.

Cena tohoto přístroje by se měla pohybovat okolo 480 dolarů, což je částka poměrně konkurenceschopná. Uvidíme, jak bude Sony Xperia C3 vypadat ve finále a jestli se vůbec do nějakého finále dostane.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *