Google I/O již klepe na dveře. Co přinese tentokrát?

Všichni příznivci Androidu a Googlu celkově se nyní jistě těší na nadcházející velkou akci, kterou je Google I/O. Zde by mělo být představeno hned několik zajímavých produktů a služeb, jež Google opět posunou někam dál. Pojďme se tedy nyní podívat, na co všechno se můžeme těšit.

V první řadě bychom se měli setkat s novou verzí Androidu, která ponese označení 4.3. Nyní před námi však stojí otázka, jestli se tento Android bude nazývat Jelly Bean, či Key Lime Pie. Pokud bychom se inspirovali dosavadní metodikou Googlu, nejspíš by to znamenalo, že se jedná o dalšího nástupce Jelly Beanu. A co novinka přinese?

S největší pravděpodobností se nebudou konat převratné změny, jelikož rozdíly mezi ICS a Jelly Beanem také nejsou nikterak markantní. Pravděpodobně se setkáme s menšími kosmetickými úpravami a některými záplatami, co se bezpečnosti týče. Nový systém též slibuje menší objem, a tak zbude více paměti na vaše soubory.

Dále bychom se mohli dozvědět nějaké nové informace o Google Glass, které ačkoliv jsou na scéně již poměrně dlouho, stále o nich nevíme tolik, kolik bychom chtěli. Je tedy velmi pravděpodobné, že bude Google prezentovat některé nové funkce či možnosti ovládání.

Nakonec si necháváme zmínku o pravděpodobně nejzajímavějším a současně nejtajemnějším počinu, o kterém víme. Ano, bystré hlavičky již z předešlé věty pochopily, že mluvím o přístroji Motorola či Google X Phone. O tomto přístroji víme všechno a zároveň nic, jelikož každý zdroj tvrdí trochu něco jiného. Nezbývá nám tedy opět nic jiného než čekat.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *