AirDroid 2 na Google Play

Oblíbený správce Androidů, aplikace AirDroid, přichází s novou verzí a s ní přináší i několik novinek. Pojďme se podívat, co je nového.

Uveďme něco málo o aplikaci, než se vrhneme na samotné změny. Aplikace AirDroid funguje na jednoduchém principu. Po připojení mobilního zařízení a počítače do jedné sítě Wi-Fi dojde ke spárování. Pokud Wi-Fi síť není dostupná, je tu samozřejmě možnost přístroje propojit kabelem nebo jiným způsobem. Poté už můžete přes váš oblíbený webový prohlížeč spravovat váš Android.

Co je nového v druhé verzi AirDroid?

Především možnost propojit zařízení přes síť Wi-Fi nebo kabel, ale i přes síť operátora. Tudíž se budete moci dostat k vašemu zařízení, ať je kdekoliv. Samozřejmě musí mít signál a být zapnuté. Velice praktická funkce „Find my phone“ neboli  „Najít telefon“ vám dává možnost najít ztracený či odcizený telefon, který vám AirDroid vyobrazí na mapě.  Popřípadě máte možnost z něj smazat všechna data. Další poměrně velkou změnou je možnost zapnout fotoaparát a obraz přenést do počítače. Toto je celkový výčet provedených změn v aplikaci AirDroid 2.

                

Závěrem…

AirDroid vám dá velké množství možností, jak pracovat pohodlně na svém telefonu s možností velké obrazovky, klávesnice a myši. Budete moci psát zprávy, kopírovat soubory, instalovat aplikace či prohlížet fotky nebo videa. A když bude nouze, třeba vám i pomůže váš ztracený či odcizený telefon najít. Dalším pozitivem je, že aplikace je na Google Play zcela zdarma. V odkazu níže si AirDroid 2 můžete stáhnout.

[app]com.sand.airdroid[/app]

Zdroj: Google Play 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *