Blíží se mDevCamp 2013 – nezmeškejte poslední lístky

A je to tady, minulý týden odstartoval předprodej na největší česko-slovenskou konferenci pro všechny příznivce a vývojáře mobilní technologie. mDevCamp 2013 je už nyní téměř vyprodán. Dle nejnovějších zpráv bylo prodáno přes polovinu všech dostupných lístků a zásoby rychle mizí. Dost možná už při čtení tohoto článku se na pultech předprodejních míst nachází poslední štos lupenů. V případě, že plánujete návštěvu této velkolepé tuzemské akce, zajistěte si lístky raději s okamžitým předstihem. Předprodej je otevřen až do středy 8.5. roku 2013, a to za cenu 550 Kč. Poté se jejich cena zvýší na 750 Kč, tedy za předpokladu, že ještě nějaké budou. Akce se koná 28.5. v hlavním městě Praha.

Zajímá vás Android software a Google Glass?

Celkově jde už o třetí ročník mimořádně úspěšné akce. Pro všechny zájemce aktuálně připravované konference je připraven celodenní program, jenž je dle zaměření rozdělen do třech sálů. Můžete si tak vybrat, co vás v danou chvíli zajímá nejvíce, a že bude z čeho vybírat. Program je doslova nabitý kvalitními speakery a cílenými přednáškami. Těšit se můžete i na to, jak se vyvíjejí Android aplikace od slavných Madfinger Games, nebo na povídání o Android softwaru v Google Glass.

Android aplikace i o hrách pro Android

Rozhodně si na své přijdou i zájemci či fandové, kteří vyhlížejí hry pro Android. Této oblasti se například ujmou Jan Ilavský a Vladimir Hrinčár, kteří představí blok o frameworcích. Tomáš Hubálka posluchače seznámí se svými zkušenostmi s monetizací Android aplikace z nezávislého okruhu. Sledujte webové stránky mdevcamp.cz a během následujícího týdne se dozvíte přesný line-up přizvaných hostí. Do té doby nezbývá nic jiného než se těšit.

zdroj –  http://mdevcamp.cz/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *