Samsung Group Play: sdílení a přehrávání videí, hudby a fotek mezi více přístroji

Samsung Galaxy S4 je bezesporu jedním z nejzajímavějších přístrojů současnosti. Inu, není se čemu divit, přihlédneme-li ke skutečnosti, že je tento kousek velmi dobře vybaven, ať už mluvíme o hardwaru, či softwaru. Číslo jedna tohoto výrobce přináší spoustu zajímavých funkcí, které u ostatních Androidů jen tak nenajdeme, a pro naši radost se opět setkáváme s novinkou s názvem Group Play.  

Někteří již mohou z názvu vytušit, že se zde bavíme o funkci, která bude fungovat ve skupině, pojďme se na to tedy podívat. Ve skupině více přístrojů s Group Play, prozatím tedy pouze Samsung Galaxy S4, je možné sdílet nejrůznější soubory, jako je hudba či video. Je možné hromadné přehrávání ať už hudby, či videa.

Nesmíme též zapomenout na hromadné hraní her, což je rozhodně vítaná funkce. Skupina telefonů může být díky této funkci též změněna na soustavu stereo reproduktorů, která se dá ovládat vedoucím telefonem. Vývojáři si s touto funkcí budou moci více pohrát a v budoucnu tak bezesporu vznikne velmi zajímavá funkcionalita.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/HY8BOj2BOPA“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe]

 

Bohužel je tato funkce dostupná pouze pro kousky z dílny Samsungu, a tak uživatelé jiných značek ostrouhají, věříme však, že ostatní výrobci budou mít obdobně inovativní nápady jako tento jihokorejský gigant.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *