Real Racing 3 přichází s novým updatem

Není tomu tak dávno, kdy jedna z nejočekávanějších závodních her vyšla na povrch, a nyní přichází s novou aktualizací. Můžeme se těšit jak na nová vozidla, tak na nový způsob synchronizace mezi zařízeními a nový herní mód.

Nejdříve se pojďme podívat na již zmíněnou synchronizaci, která jistě potěší zejména majitele více přístrojů, kterým koluje v žilách systém Android. Jistě se vám stalo, že jste přecházeli z telefonu na tablet a hra byla vždy na každém z přístrojů v jiné fázi. Právě na tento problém si vývojáři „posvítili“ a problém je vyřešen. Po propojení hry s facebookovým účtem se hra synchronizuje a vy můžete nerušeně pokračovat ze stejného bodu, kde jste skončili na druhém z přístrojů.

Další novinkou je herní mód nazývaný „Hunter mode“, ve kterém má jezdec za úkol dohnat pronásledované vozidlo a během jednoho okruhu ho také předjet, přičemž jezdec před vámi má náskok. Co se týče nových vozů, můžeme se těšit na dva nové závoďáky z dílen Chevroletu. Jsou jimi Chevrolet Cobalt SS a Chevrolet Camaro.

[app]com.ea.games.r3_row[/app]

Zdroj: AndroidAuthority

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *