Accusoft USB Scanner: skenujte přímo do svého mobilu

Na začátek tohoto článku položím sám sobě otázku. Co dělá Android Androidem? Jsou to především aplikace a jeho otevřenost a kompatibilita s nespočtem ostatních zařízení. Provádění tisku pomocí obyčejné tiskárny a smartphonu jsme již párkrát viděli. Nyní však přichází zajímavá aplikace, díky níž je možné skenovat rovnou do vašeho smartphonu.

S touto funkcí přichází společnost Accusoft, jež přináší možnost používat scanner v propojení s vaším smartphonem. Accusoft vám dodá celý USB Scanner Kit, který obsahuje USB kabel k propojení obou zařízení a příslušnou aplikaci.

Aplikace podporuje formáty JPEG, PDF, TIFF a BMP, a tak by neměl být problém přečíst v jakémkoliv zařízení tyto soubory. Tento software je schopen fungovat na Androidu 3.2, což znamená, že s ním budou pravděpodobně moci pracovat i ti uživatelé, kteří nevlastní zařízení s úplně nejnovějším softwarem.

Tuto aplikaci můžete stahovat z Google Play v plné verzi, která vás vyjde na 202,03 korun, je možné si ji též vyzkoušet zdarma. Tak neváhejte a stahujte!

[app]com.accusoft.usbscanner&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hY2N1c29mdC51c2JzY2FubmVyIl0.[/app]

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *