Známe kompletní specifikace Google Glass

Google Glass se staly v poslední době velmi zmiňovaným přístrojem. Google nyní oficiálně představil jejich finální hardwarovou výbavu a funkce. Pojďme se tedy podívat na to, co nabízí gadget budoucnosti.

Google Glass přichází s nastavitelnými obroučkami, které lze nastavovat ve dvou velikostech, brýle prý pasují na každý obličej. Displej nabídne vysoké rozlišení, je ekvivalentem 25“ HD displeje, od kterého jste vzdáleni 2.4 metru.

Kamera, která je u tohoto kousku velmi důležitá, nese 5 Mpx a zvládne pořizovat video v rozlišení HD 720p. Interní paměť přístroje činí 16 GB, přístupných bude však pouze 12 GB, nechybí synchronizace s Google Cloud Storage.

Samozřejmostí je konektivita Wi-Fi standardu 802.11b/g a Bluetooth. Díky Bluetooth můžete Google Glass připojit k jakémukoliv smartphonu, kterému na palubě koluje Android ve verzi 4.0.3 Ice Cream Sandwich a vyšší. Díky této synchronizaci je možné používat přes brýle GPS, SMS a další funkce.

Dalším parametrem je výdrž akumulátoru, který pohání tento přístroj. Bohužel neznáme jeho kapacitu, Google však uvedl, že rozhodně vydrží jeden den aktivního používání, uvidíme tedy, jaká bude skutečnost.

Zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *