Bude Samsung Galaxy Note 3 vyroben z kvalitnějších materiálů?

Jedním z nejočekávanějších smartphonů současnosti je bezesporu Samsung Galaxy Note 3, na který se třese celý mobilní svět. V posledním týdnu o něm unikají informace opravdu velmi často, a tak se nám, doufám, zanedlouho rozkryjí mračna a my jasně uvidíme, co je tento krasavec zač.

Další únik informací se věnuje konstrukci připravované novinky. Design se podle všeho bude držet ve šlépějích vlajkové lodi Samsungu Galaxy S4. Novinka prý ponese 6palcový Full HD AMOLED displej. Co se výkonu týče, měl by se o něj postarat procesor z dílny Samsungu, a to Exynos Octa s osmi jádry. Dále se můžeme těšit třeba na 13Mpx fotoaparát, LTE či nejnovější Android verze 5.0 Key Lime Pie.

Samsung Galaxy Note II

Dále zdroj mluví o skutečnosti, že by se tento kousek mohl vymanit ze spárů plastové průměrnosti a přinést některé zajímavější materiály, jako je broušený hliník známý především z produkce taiwanského HTC.

Tato představa je velmi příjemná, když ale přihlédneme k častým argumentům, jež hovoří proti používání hodnotnějších materiálů, je jasné, že s největší pravděpodobností bude nový Note opět z plastu. Většinou převažuje nízká cena výroby nad kvalitou. Ale jak praví krásné české přísloví, naděje umírá poslední.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *