5" Pantech Vega Iron přijde již 18. dubna

Čínským výrobcům se v našich článcích věnujeme opravdu hodně. Tato skutečnost je však pochopitelná z jasného důvodu, Čína se rozrůstá bleskovou rychlostí a my se nestačíme divit, jakou kadenci, co se vydávání nových přístrojů týče, tamní výrobci mají. Tentokrát se budeme bavit o producentu Pantech a jeho připravovaném modelu Vega Iron.

Tento přístroj by měl být představen již zanedlouho, a to 18. dubna. Výrobce slibuje, že Vega Iron ponese užší konstrukci než Galaxy S4, jeho šířka prý bude činit pouhých 7,9 mm. Rámeček okolo 5palcového Full HD displeje by měl být téměř neznatelný.

O výkon se postará 1,7GHz procesor Qualcomm Snapdragon. Sekundovat mu prý budou 2 GB operační paměti RAM. Co se optické výbavy týká, nabídne tento krasavec 13Mpx fotoaparát. Akumulátor nese kapacitu 2 150 mAh, což je na tuto úhlopříčku displeje průměr. Operačním systémem tohoto kousku se samozřejmě stane Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean.

Uvidíme tedy, co je na těchto zvěstech pravdy, s největší pravděpodobností však tento kousek vskutku spatří světlo světa zanedlouho. My jsme opravdu zvědaví, jak bude vypadat.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *