Motorola prý připravuje kromě X Phonu ještě tři další modely

Motorola není poslední dobou zrovna dvakrát úspěšná, a tak by se jí nějaké to oživení hodilo jako sůl. V následujících měsících očekáváme záhadný X Phone, který podle všeho vyrobí ve spojení s Googlem. Nyní se objevují zvěsti o tom, že Motorola chystá několik nových modelů, jež by mohly značku opět postavit na nohy. 

X Phone je naplánován na období okolo letošních prázdnin a do té doby se s žádnou novinkou nejspíš ani nesetkáme. Na druhou stranu je možné, že je se na co těšit ve třetím čtvrtletí roku 2013, kdy podle serveru AndroidMe Motorola plánuje vydání tří nových modelů.

Vše nasvědčuje tomu, že budou tyto kousky obsahovat operační systém Android, v té době již nejspíš ve verzi 5.0 Key Lime Pie. To je ale bohužel vše, co o možných novinkách víme, a tak je těžké předpokládat, jak budou jednotlivé kousky vypadat.

Jeden z nich by měl být větší a druhý menší, tato informace však pravda nemá téměř žádnou hodnotu. Každopádně zatím nic nenasvědčuje tomu, že by nový Nexus měla vyrobit Motorola. Inu, opět si budeme muset na rozřešení počkat.

zdroj: phonearena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *