Samsung prý přijde s 8, 10.1 a 11.6palcovými tablety s displeji AMOLED

Samsung je dnes produkcí přístrojů s displejem vyrobeným technologií AMOLED takřka proslulý a vydává jeden přístroj za druhým. Tyto produkty jsou však povětšinou smartphony a tabletů s tímto displejem na trhu není zrovna mnoho. První takový byl loňský Samsung Galaxy Tab 7.7. Nyní to však vypadá, že to Samsung s AMOLEDy ve spojení s tablety rozjede ve vší parádě.

Galaxy Tab se 7,7palcovou úhlopříčkou by v letošním roce měl nahradit kousek s 8“ displejem, který podle doposud dostupných informací přijde s AMOLEDem o rozlišení 1920 x 1200 px.

S displejem vyrobeným výše zmíněnou technologií bychom se měli setkat i u větších kousků, které možná ponesou 10,1 a 11,6palcové displeje. Ten, který osciluje okolo deseti palců, prý ponese rozlišení, jež bude konkurovat Nexusu 10. Podle zdrojů ponese hodnotu rozlišení 2560 x 1600 pixelů.

Se všemi novými Galaxy Taby, které jsme v článku zmínili, bychom se měli setkat na veletrhu IFA 2013 v Berlíně, který se koná od šestého do jedenáctého září. Společně s nimi údajně spatří světlo světa i velmi očekávaný kousek, kterým je Samsung Galaxy Note třetí generace.

zdroj: phonearena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *