The Humble Mobile Bundle – sbírka her za libovolnou cenu poprvé výhradně pro Android

Není tomu tak dávno, co byl představen The Humble Bundle with Android číslo 5, který nabízel za téměř libovolnou cenu nakonec až devět her. Humble Bundle vždy nabízí kvalitní tituly, jejichž samostatná hodnota dosahuje na daleko vyšší částku, než je cena, za kterou všechny tituly můžete pořídit.

S The Humble Bundle with Android jste vždy dostali multiplatformní tituly, které jste si mohli nainstalovat jak na Android, tak na PC s Windows, Linux či Applovský Mac. První, a věřme, že ne poslední, Humble Bundle čistě pro Android, nabízí hry jen a pouze pro Android. Co je ovšem zachováno, je možnost zaplacení libovolné částky, kterou můžete libovolně rozdělit mezi vývojáře, charitu a Humble Tip. Změna také nenastala v přiložených soundtracích, které k většině her dostanete a to ve verzi MP3 nebo FLAC!

Začneme ale mluvit konkrétně. K dispozici za jakoukoliv cenu jsou hry Contre Jour, Anomaly Korea, Plants vs. Zombies a Bladeslinger. Pokud zaplatíte cenu vyšší, než je průměr, získáte navíc Metal Slug 3 a The Room.

Contre Jour je logická hříčka, graficky velmi podobná hře World of Goo. V podstatě se jedná o křížence Word of Goo a Cut the Rope. Za hrou stojí vývojáři z Chillingo a určitě je o co stát.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/g8EAgEuUiyI“ style=“margin-bottom: 15px;“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

Anomaly Korea nabízí pokračování původní Tower offense hry od 11bit Studios. Dostanete konvoj vozidel, se kterými se budete muset probojovat, kam vás zrovna mise zavede. Jedná se o výbornou hru, která je graficky na velmi vysoké úrovni. Na tak vysoké, že na Asus Transformer Pad Infinity se mírně ‚škube‘.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/iolUxIbAZGk“ style=“margin-bottom: 15px;“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

Plants vs. Zombies je, oproti výše zmíněnému, Tower deffense klasika, která se poprvé objevila na počítačích již před mnoha lety. Budete stavět obranu svého domu před zombíky. A obrana to nebude ledajaká, ale přesně podle názvu hry, budete stavět útočné kytky.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/ojhl6PxAwGw“ style=“margin-bottom: 15px;“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

Bladeslinger je akční 3D, ve kterém se budete protloukat s kovbojem, jehož návrat domů nedopadl jak si představoval. Jedná se o bojovku z divokého západu s prvky technologických vymožeností…tak trošku sci-fi.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/sojDGYaue6s“ style=“margin-bottom: 15px;“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

Metal Slug 3 je akční střílečka z pohledu 2D. Jedná o skutečně brutální řežbu, kde budete likvidovat hordy nikdy nekončících nepřátel.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/mfGVo2QiV4A“ style=“margin-bottom: 15px;“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

A nakonec The Room. Jedná se o překrásný 3D puzzler, což by se dalo přeložit jako hra, kde musíte řešit různé hádanky. Budete mít k dispozici zamčený pokoj a sejf a budete muset přijít na kloub různým záhadám.

[iframe width=“614″ height=“461″ src=“http://www.youtube.com/embed/Y2ayrEiSzgU“ style=“margin-bottom: 15px;“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

Nabídka trvá ‚pouze‘ do 9.září do sedmi hodin odpoledne. Poté již nebude možné The Humble Bundle Mobile pořídit. Takže pokud máte zájem, neváhejte a zakupte.

The Humble Mobile Bundle
The Humble Bundle

Zdroj: The Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *