Evernote získává aktualizaci na v5.0

Pokud vás oblast operačního systému Android zajímá a patříte mezi vášnivé sběratele celosvětových novinek, tak vaší pozornosti nemohla uniknout zvěst, že Google spustil vlastní aplikaci Keep. Tato utilita se týká zaznamenávání krátkých údajů a důležitých poznámek, které si potřebujete na nějaký čas uschovat. Člověk žije ve světě plném informací. Téměř nezastavitelný tok nových povinností, dat a čísel si zaslouží svůj rychlošuplík a tím aplikace Keep ve skutečnosti i je. Jak je všeobecně známo, tak Google si během krátké chvíle dokáže přetáhnout velké množství fanoušků, právě z těchto důvodů se vývojáři nejpoužívanější aplikace Evernote na záznam poznámek rozhodli o aktualizaci. Moderní háv by měl nejen udržet stávající uživatele, ale přilákat další. Evernote tak vyhlásil Googlu válku o klienta. S aktualizací aplikace Evernote přichází i celá řada vylepšení a funkcí. Absolutně nejlepší novinkou je vylepšená Page Camera. Tato utilita vám oskenuje jakýkoliv vámi požadovaný dokument. Následně si ho můžete v podobě obrázku přidat ke své poznámce.

Další zajímavou novinkou je podpora Smart Notebook od společnosti Moleskine. Pokud netušíte, oč jde, tak ve své podstatě o jedinečný sešit, který je vyrobený ze speciálního papíru. Vyfotografováním vaší práce z tohoto sešitu se obrázek nebo poznámky stanou digitální a vy je můžete jednoduše uložit nebo sdílet ze svého PC či mobilního zařízení. V případě, že si tento sešit zakoupíte, získáte dohromady 3 měsíce prémiového členství u Evernote.

Aktualizace v5.0 nabízí i o mnoho snadnější práci s aplikací, a to ve smyslu vyhledávání a pohybu po uživatelském rozhraní. Jednoduší filtrace, práce se záložkami a další obdobné funkce, které usnadňují používání aplikace Evernote, jsou k dispozici pouze prémiovým uživatelům. Právě z těchto důvodů je velice těžké rozhodnout, zdali se Evernote uchytí i nadále, nebo se jeho konkurent Keep stane vladařem na další období.

[app]com.evernote[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *