ZTE V987 jako Grand X Quad s 5" HD displejem

Huawei a ZTE se stali dominantními čínskými výrobci mimo Čínu a chrlí jeden zajímavý přístroj za druhým. Nyní se objevili nové informace o novince, kterou připravuje druhý jmenovaný z výrobců. Jedná se o smartphone jménem ZTE Grand X Quad. Známe některé z parametrů a jsme si téměř jisti, že jsou pravdivé, jelikož nám tuto skutečnost zaručuje TENAA, čínská alternativa americké FCC. 

Doposud byl Grand X Quad známý pod označením V987. Podle dostupných informací se jedná o 5 palcový přístroj s HD rozlišením, 720 p. O výkon by se měl postarat procesor s taktem 1,2 GHz od společnosti MediaTek. Čipu sekunduje operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Na zádech přístroje najdeme průměrný 8 Mpx fotoaparát.

Grand X Quad by měl přijít se dvěma sloty pro SIM karty. Bohužel neznáme interní kapacitu tohoto přístroje, počítá se ale se slotem pro karty microSD. O přísun energie se postará akumulátor s dostačující kapacitou 2 500 mAh. Co se konektivity týče, nic převratného nečekejte nad standardem, jako je Wi-Fi, Bluetooth či GPS nic nenajdeme. Operačním systémem tohoto přístroje je samozřejmě Android, v tomto případě se setkáváme s verzí 4.1 Jelly Bean.   

Bohužel zatím nevíme, kdy novinka od čínského ZTE přijde. Vzhledem k tomu, že jsme první zmínky o Grand X Quand slyšeli již v lednu, nebude dlouho trvat a nový pěti-palec přijde na trh.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *