Google X Phone začíná tahat esa z rukávu

Připravovaný Google X Phone, který podle všeho vyrobí Motorola, je nyní jedním z nejočekávanějších smartphonů. Opět jsme o krůček blíže k tomu tento kousek poznat. Ačkoliv neznáme jeho podobu, jsou nám odkryty některé z parametrů. Pojďme se na ně tedy podívat.

Novinka bude představena nejspíš už letos v listopadu. Některé zdroje dokonce tvrdí, že její příchod je plánován na červen nebo červenec roku 2013. Přikláníme se však k první variantě, jelikož léto nastane již za nedlouho a zatím víme o tomto přístroji žalostně málo.

Nový smartphone podle nejnovějších informací ponese 4,8palcový displej krytý ochranným sklem Gorilla Glass.  O výkon se postará čip Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2 GHz. Akumulátor ponese kapacitu, která činí 4 000 mAh.

Konstrukce přístroje Google X Phone bude vyrobena z uhlíkových vláken, zaručí nepropustnost vody a pro zvýšení odolnosti přinese i pogumované rohy. Co se týče barvy a různých vnitřních tapet a schémat, bude možné si telefon přizpůsobit, zatím nevíme do jaké míry, mělo by se však jednat o zcela nový způsob personalizace spotřební elektroniky.

Uvidíme tedy, jak bude nový Google X Phone od Motoroly vypadat. Každopádně čekáme jeho představení na Google I/O 2013. Jak se vám líbí X Phone podle dosavadních informací?

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *