Jaw Bone UP: náramek s akcelerometrem a aplikací pro Android

Jste zastánci Androidu a současně milovníci sportu? Máme pro vás skvělý tip. Jawbone UP, náramek s akcelerometrem, který byl doposud dostupný pouze pro iOS, se nyní dostává i na Android. Pojďme se tedy podívat, co tento drobný gadget ve spojení s Androidem dokáže. 

Z Google Play Store můžete jednoduše a hlavně zadarmo stáhnout aplikaci UP, která vdechuje život jinak bezcennému náramku. Poté je nutno zakoupit náramek s akcelerometrem, který za cenu 130 dolarů (téměř 2 500 korun) už zase tak atraktivní není.

Aplikace UP vám pomůže udržet přehled o vaší fyzické aktivitě. Zjistíte vzdálenost, kterou jste uběhli, a spálené kalorie. Samozřejmě to není všechno, náramek dokáže monitorovat váš spánek, a tak efektivně plánovat tréninkový plán. Díky vibračnímu motorku vás též upozorní, že už trávíte moc času u televize a touhle dobou jste se měli věnovat nějaké zdravější aktivitě.

Aplikace ve spojení s náramkem vám pomohou ve spoustě věcí. Monitorují váš spánek a fyzickou aktivitu, ukazují nutriční hodnoty jídla a pití, které vstřebáváte. Lépe díky nim dosahujete svých fyzických cílů, inteligentní režim spánku vás udrží svěží a vitální. Dále je zde již výše zmíněné upozornění pro pohyb. Je též možné se spojit s přáteli a sdílet své výkony.

Tato aplikace je dostupná pouze pro zařízení s Androidem 4 a vyšším. Bohužel náramek není oficiálně dostupný v ČR, to ale neznamená, že tomu tak bude na vždy.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *