Známe některé parametry připravovaného tabletu Samsung Galaxy Tab 3 Plus

Ačkoliv je Apple se svým iPadem absolutním lídrem na trhu, neznamená to, že by neměl konkurenci. Největším oponentem je mu samozřejmě Samsung, který mu šlape na paty svojí řadou tabletů Galaxy Tab. Nyní se objevují další informace o očekávané novince Samsung Galaxy Tab 3 Plus.

Nový tablet přijde s 10“ úhlopříčkou displeje o rozlišení 2560 x 1600 px. Na palubě ponese nový Android 4.2 Jelly Bean a čtyř-jádro Exynos. Dále víme, že bude nabízen ve třech verzích.

Jedná se o modely GT-P32xx, GT-P52xx a GT-P82xx, kde xx nahrazuje čísla 00, 10 či 20 podle variant konektivity. Verze s dvěma nulami ponese pouze Wi-Fi, varianta 10 ponese i 3G modul, u variace s konečným číslem 20 se můžeme těšit na 4G LTE.

Další informace se týká možnosti příchodu Galaxy Tabu 3 7.0, který prý ponese rozlišení 1280 x 800 px a dvou-jádrový procesor s taktem 1,5 GHz.

Uvidíme tedy, jak budou tyto kousky ve finále vypadat. Je však velká pravděpodobnost, že jsou naše zdroje pravdivé, a tak se těšíme na to, až přijdou oficiálně.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *