Xolo X1000: smartphone s procesorem Intel Atom Z2480 o taktu 2 GHz

A zase tu máme poměrně neznámý smartphone. To však neznamená, že není zajímavý, ba naopak. V dnešním článku se budeme věnovat přístroji, který si říká Xolo X1000 a nabídne poměrně zajímavý poměr cena/výkon.

Jedná se o smartphone, který nese na přední straně 4,7 palcový displej s HD rozlišením (1280 x 720p). Zobrazovač je vyroben speciální technologií edge-to-edge, díky které je sklo zahnuté, a tak nabídne lepší pozorovací úhly. Další velmi zajímavou specifikací je výkon. Přístroj nese na palubě procesor z dílny Intel, Atom Z2480 o taktu 2 GHz.

Operační paměť RAM činí 1 GB. Co se vnitřní kapacity týče, není nikterak převratná. Nabídne průměrných 8 GB. Samozřejmostí je možnost doplnit přístroj o microSD karty až do kapacity 32 GB. Na zádech přístroje najdeme fotoaparát disponující rozlišením 8 megapixelů. Vpředu se pak setkáme s kouskem, jehož rozlišení činí 1,3 Mpx.

Telefon podporuje dvě SIM karty, což je v poslední době poměrně oblíbenou vlastností. Na palubě koluje systém Android 4.1 Jelly Bean. Nakonec zmíníme kapacitu akumulátoru, která činí 1900 mAh.

Co říkáte na novinku Xolo X1000? Nám se líbí moc a doufáme, že se na našem trhu též někdy ohřeje. Každopádně musíme konstatovat, že za cenu 385 dolarů, je takovýto přístroj poměrně atraktivní.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *