Neo N003: 5" monstrum za 144 dolarů bohužel jen pro Čínu

Ačkoliv je nespočet smartphonů, které se na náš trh nejspíš nikdy nedostanou, vzhledem k expanzi Asie do Evropy, jich pomalu ale jistě ubývá. Nový smartphone, který nese jméno Neo N003, byl uvolněn pouze pro Čínu. Co není, může být a my se ho klidně můžeme u nás dočkat, proto není od věci si tohoto krasavce představit.

Jedná se o přístroj s pěti-palcovým IPS displejem, který nese Corning Gorilla Glass a Full HD rozlišení. O pohon se bude nejspíš starat čtyř-jádro s taktem 1,2 GHz, Mediatek MT6589. Sekunduje mu operační paměť RAM o velikosti 1 GB.

 

Na palubě ponese kapacitu čítající 8 gigabajtů. V přístroji koluje systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Na zadní straně najdeme snímač o 13 megapixelech, vpředu se pak můžeme těšit na velkorysé 3 Mpx. Celé seskupení pohání akumulátor s nadstandardní kapacitou 3000 mAh.

Nakonec zmíníme cenu, která leží opravdu proklatě nízko. Smartphone Neo N003 by se měl v Číně prodávat za 144 dolarů, což je na přístroj takovéto výbavy prostě ohromující. Pokud by se ale do Evropy opravdu dostal, byl by o pěkných pár stovek dolarů mastnější.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *