Galaxy S IV na prvních fotkách na čínském fóru

Fámy kolem nejnovějšího, ještě nepředstaveného, počinu firmy Samsung se objevují každý den a to i několikrát. Spousta natěšených androidfilů se nemůže dočkat čtvrtka, kdy Samsung Galaxy S IV bude představen. Do té doby se můžou přikrmovat informacemi, které vypustí některý server ze zdrojů všemožné kvality.

Dnešní ‚rumor‘, jak je anglicky nazývána fáma, představuje telefon s kódovým označením I9502, což by mohla být právě nejnovější vlajková loď. Tento přístroj obsahuje 1080p displej, 2G RAM, 13MP fotoaparát, procesor taktovaný na 1.8 MHz a Android 4.2.1. V tomto modelu je také slot na dvě SIM karty, což u základního modelu nejspíš nebude implementováno.

Záda modelu na fotkách jsou poseta důlky, které vypadají podobně jako na pozvánkách, které rozesílal Samsung právě na čtvrtek 14. března, čímž přispívá k důvěryhodnosti zveřejněných fotek. Možné je ovšem také to, že tento telefon sice obsahuje všechny vychytávky a vnitřnosti, jako budoucí Galaxy S IV, nicméně obal může být jen prozatímní a ve finále bude nakonec jiný. Samsung takto postupoval již u modelu Galaxy S III a také Galaxy Note II.

Pokud je toto finální design, čímž si já osobně nejsem příliš jistý, nezměnilo se prakticky nic oproti původnímu modelu a většina inovací bude ‚pod kapotou‘. Pokud si uvědomíme jaký rozdíl nastal oproti Galaxy S II a S III, bylo by zvláštní, že by Samsung přinesl pouze vylepšení hardwaru, potažmo jeho technologických vychytávek.

Představení Samsung Galaxy S IV proběhne v 19 hodin místního času v New Yorku a ač všichni hlásají, že to bude v pátek v 1 hodinu ráno našeho času, mně to všude vychází na půlnoc. Ať tak či tak, přineseme vám samozřejmě podrobné informace…

Zdroj: GSM Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *