ASUS vydává Android 4.2 pro Transformer TF300

První ‚neNexusový‘ přístroj, který získá update na Android 4.2 Jelly Bean bude tablet od ASUSu. Tento model, který je prakticky srovnatelný s jejich nejnovějším průměrným počinem Asus MeMO Pad Smart 10″, v jehož základu je ‚pouze‘ 4.1 Jelly Bean, se stal velmi oblíbeným, proto se dostalo zřejmě právě na něj.

Podle informací by se měl v aktualizaci projevit také Zámek aplikací, Virtuální klávesnice, Zámek obrazovky a Jednoduché nastavení (Setup Wizzard). Dostupné bude také řízení několika uživatelských účtů, které je v nejnovějším Androidu 4.2 zahrnuto. Díky tomuto může tablet používat více lidí s rozdílným nastavením, ale také třeba s různými postupy ve hrách či nastavením aplikací.

Jak zmínili pověření lidé z ASUSu, aktualizace na 4.2 se dočkají také uživatelé Transformer Pad Infinity (TF700), ale také výše zmiňovaného MeMO Pad Smart (10″) nebo MeMO Pad (7″).

Jediný zádrhel je v tom, že update přijde nejprve k nakupujícím v Americe, během března by se ale měly dočkat i ostatní kontinenty.

Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *