1Weather umožňuje přepověď počasí s vlastním nastavením designu

Jednoduchá a zároveň velmi stylová aplikace, která zobrazuje aktuální počasí ve vybraných světových lokalitách. Uživatelské prostředí je možné neustále měnit podle potřeb uživatele. Je na výběr nejenom z mnoha motivů, ale i konceptů a nastavení, díky kterým si uživatel sestaví předpověď počasí na míru.

 

1Weather přináší mnoho funkcí, jednou z nich je i aktuální počasí podle polohy uživatele. Aplikace zkrátka dokáže zjistit kde se v uživatel nachází a podle toho mu poskytuje aktuální předpověď z dané oblasti. Kromě automatického hledání je možné nastavit výběr míst, ze kterých si můžeme vytvořit seznam. Dotyčný pak může sledovat počasí třeba i ve dvaceti městech najednou.

Vybrané lokality je možné vždy ze seznamu smazat a přidávat nové. Aplikace zobrazuje informace týkající se aktuálního počasí, oblačnosti, teploty, tlaku vzduchu, rychlosti větru a dokonce je možné si nechat zobrazit graf znázorňující teplotu v následujících 24 hodinách.

Lokality, pro předpověď počasí je možné si nechat zobrazit i na mapě. Obrazovka jde přepínat do několika režimů, je na výběr mezi klasickým všeobecným zobrazením, 7-denní předpovědí nebo grafickým ukazatelem. V aplikaci je také galerie motivů a obrázků, které je možné si prohlížet.

Mezi dalšími funkcemi je zde i varování před zvláštními klimatickými jevy nebo zobrazení v kolik hodin vyjde nebo zajde slunce. Jedná se o velmi kvalitní aplikaci pro předpověď počasí, která je ke stažení zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kbWFyay5leHByZXNzd2VhdGhlciJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *