LG Optimus G PRo přinese zajímavé funkce fotoaparátu

MWC 2013 již klepe na dveře, nebo už do nich spíše vchází. Zhruba víme, co nás čeká, a bohužel musíme konstatovat, že se žádná revoluce nekoná. Můžeme se sice těšit na pár zajímavých kousků, ale ne že by se jednalo o něco převratného. 

LG Optimus G Pro byl potvrzen, a dokonce už známe některé z jeho funkcí. Jihokorejci vydali dvě videa, která poukazují a představují nové schopnosti fotoaparátu, které zatím snad žádný výrobce nepředstavil, pojďme se tedy na ně podívat.

První z funkcí si říká Panorama VR. Samozřejmě, že většina dnešních smartphonů dokáže pořizovat klasický panoramatický snímek. Nyní se ale jedná o panorama, které nemusí být pořízeno jen ve vodorovném směru, ale umožní také pořídit záběr, který je o dost rozsáhlejší. Tato funkce se podobá Google Foto Sphere, které přichází po aktualizaci na Android 4.2.

Druhou funkcí je duální nahrávání videa. V podstatě se jedná o to, že je možné pořizovat záběry oběma kamerami najednou, a tak získat video vaší tváře, i když byste na videu jinak být nemohli. Okno, ve kterém se zobrazuje video ze sekundární kamery, se dá posouvat, jeho velikost také není neměnná. V poslední řadě zmíníme skutečnost, že se dají obrazy přepínat. Inu přesvědčte se o tom sami.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *