LG Optimus G2 prý přijde již v září 2013 na veletrhu IFA v Berlíně

O MWC 2013 se nyní mluví více než dost, a tak si dopřejeme téma, jenž ačkoliv není od veletrhu v Barceloně tak vzdálené, umožní nám alespoň trochu odpočinku od každodenního mediálního presu, který se týká následujících dnů. Známe přibližné datum odhalení přístroje LG Optimus G2. 

V posledních dnech se mluví především o novince jménem Optimus G Pro, která by měla být zbraní namířenou proti Samsungu Galaxy S4. Ta však pravděpodobně na palubě neponese nikterak převratné technologie. Pojďme se tedy podívat na to, co víme o G2.

LG by mělo v průběhu letošního roku představit revoluční procesor nazvaný LG Odin. Má se jednat o osmi-jádrový čip, který prý pomůže též v boji proti Samsungu Galaxy S4. Ten by měl přijít s osmi-jádrovým procesorem Samsung Exynos 5 OCTA.

A kdy by měl být Optimus G2 představen? Nejmenovaný úředník z řad LG uvedl, že tyto procesory, myslel tím LG Odin, budou použity v novém stěžejním modelu Optimus G2, který bude představen na podzim na veletrhu IFA v Berlíně. IFA Show se letos koná od 6. do 11. září.

Co je na této skutečnosti pravdy se dozvíme až za poměrně dlouhou dobu, konkrétně za 196 dní. Doufáme, že je zdroj pravdivý a nový LG Optimus G2 opravdu ponese osmi-jádro.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *