Sony Xperia SP s 4,6 palcovou úhlopříčkou displeje možná již na MWC 2013

Od největšího mobilního veletrhu na světě nás dělí jen pár dní. V letošním roce se přesouvá na výstaviště s větší plochou, a tak se logicky můžeme těšit na více nových zařízení než doposud. Napětí, které panuje mezi námi, mobilními nadšenci, je opravdu veliké, a lačně hltáme každou novou informaci. Dnes se podíváme na novinku od japonského Sony.

Tento přístroj, ač není tím nejlépe vybaveným, nenechá se zahanbit nejedním mohykánem, jenž láme rekordy, co se prodejů týče. Smartphone, který si říká Sony Xperia SP, má velmi podobné parametry jako Samsung Galaxy S3. Pojďme se tedy na něj podívat blíže.

Zobrazovač nese úhlopříčku 4,6 palce a rozlišení 720p. O pohon by se měl starat čtyř-jádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Na zádech nalézáme snímač s rozlišením 8 megapixelů jistojistě doplněný o Xmore R. Celý přístroj váží 155g, což je docela příjemná hodnota, přihlédneme-li k tomu, že se jedná o kousek s rozměry 130,6 mm x 67,1 mm x 9.98 mm.

Uvidíme tedy, zda se opravdu na letošním veletrhu v Barceloně tento kousek objeví či nikoliv. My alespoň doufáme v to, že Sony přinese na trh nějaký zajímavý kousek, který se jen tak neztratí v podle mého názoru přeplácaném portfoliu tohoto japonského giganta.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *