Unikly nové informace o záhadném smartphonu Huawei, jenž připomíná Ascend P2

Nové informace o připravovaných zařízeních unikají jako na běžícím páse. Nyní se objevují informace o přístroji, jenž vzhledem připomíná Huawei Ascend P2. Parametry ale zaostává.

Pojďme si tedy říct, co o novince víme. Mělo by se jednat o smartphone s úhlopříčkou displeje 4,7 palce a HD rozlišením. Pohon prý dostane na starost čtyřjádro s taktem 1,5 GHz. Napomáhat mu bude operační paměť velikosti 1 GB. Interní kapacita připravená na vaše soubory by měla čítat 32 gigabajtů.

Na zádech přístroje dominuje 13megapixelový snímač, vpředu pak nalézáme 1,3megapixelovou kamerku primárně určenou pro videohovory. Na palubě přístroje se prohání Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Co se konektivity týče, můžeme se těšit na Bluetooth 4.0, NFC a LTE. Akumulátor nabídne kapacitu 2350 mAh.

V porovnání s tím, co by mělo přinést Huawei Ascend P2, je tato nabídka chudá. Zatím však můžeme jen doufat v to, že se setkáme se dvěma gigabajty RAM, Full HD rozlišením displeje a 3000mAh kapacitou baterie. Uvidíme tedy, zda se jedná o nadmíru očekávaný smartphone, či nikoliv. Jsme si ale téměř stoprocentně jisti, že ho již za nedlouho uvidíme.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *