LG ve videu naznačilo novinky plánované na MWC 2013, je se na co těšit

Šílenství před veletrhem MWC 2013 v Barceloně se stupňuje a setkáváme se s čím dál větším počtem informací o novinkách, které unikají takřka každý den. Dnes se zaměříme na LG a video, jenž by nás mělo nalákat na novinky, které si přinese právě do Barcelony.

Skutečnost, která nám je známá, je existence již druhé série stylových smartphonů s označením L. Ve videu byly tyto přístroje naznačeny slovem „Style“ (styl). Dále se setkáme s písmenem F, jenž by mělo označovat nějakou z nových sérií smartphonů. Toto písmeno se stylizuje ve slově „Freedom“ (svoboda). O řadě F nebo o telefonu jsme doposud neslyšeli, tak těžko říct, jak bude takový přístroj, respektive přístroje, vypadat.

Dalším písmenkem je G. Vykristalizovalo ze slova „Greatness“ (úžasnost). Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o dění v mobilním světě jistě poznal, že se nyní bavíme o jednom z nejvíce očekávaných přístrojů letošního roku, o Optimus G Pro, který by měl prý být velkou konkurencí pro Samsung Galaxy S4.

Poslední novinkou je přístroj s přívlastkem V, to je odvozeno od slova „View“ (pohled). Pravděpodobně se bude jednat již o třetího nástupce modelu LG Optimus Vu 2, který se na náš trh doposud nedostal.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/gVfvjjwfy2o“ frameborder=“0″ style=“margin: 10px 0;“ allowfullscreen]

Je také poměrně zajímavé všimnout si, jak LG ve videu hned několikrát zmiňuje NFC a tagování. Bude to tedy pravděpodobně téma, o kterém se bude letos hodně mluvit. Nakonec nezbude nic jiného, než konstatovat, že je se na co těšit.

zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *