Acer představil nové smartphony Liquid E1 a Z2 pro Evropu

Ačkoliv Acer není zrovna známý jako výrobce smartphonů, v poslední době se celkem činí a občas je o něm v tomto odvětví slyšet. Nyní přináší na trh novinky s názvy Acer Liquid E1 a Z2. A o jaké přístroje se to vlastně jedná? 

První z nich, Liquid E1, je tím lépe vybaveným. Přesto se nemůže ani zdaleka rovnat s dnešní špičkou smartphonů, a tak musíme konstatovat, že všemi svými parametry zasahuje do střední třídy. Pojďme se ale stručně podívat na to, jak novinka vypadá.

Liquid E1 nese na přední straně 4,5palcový QHD displej. Pohání ho dvoujádrový procesor s taktem jeden gigahertz. Jelikož se jedná o smartphone se systémem Android 4.1 Jelly Bean, hledat fyzická tlačítka není nutné, žádná se zde nenachází. Místo nich objevíme trojici virtuálních, jež ubírají zobrazovací plochu. Nakonec zmíníme průměrný pětimegapixelový fotoaparát. Druhá novinka, kterou je Acer Liquid Z2, nese o dost chudší výbavu. Displej má o celý palec menší HVGA displej, tedy 3,5 palce.

Oba tyto přístroje by se zanedlouho měly dostat do Evropy. U každého z nich se počítá s variantami pro dvě SIM karty. Acer Liquid E1 by měl stát 250 eur, zatímco cena Liqidu Z2 by se měla pohybovat okolo 130 eur. Uvidíme tedy, zda se na náš trh tyto novinky dostanou a jak budou vypadat jejich finální ceny.

zdroj: androidauthority.com

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *