Nová přenosná nabíječka LG PMC-510 s 5200 mAh

Deptá vás váš neustále vybitý smartphone? Nesnášíte každodenní nabíjení? V tom případě jsme na jedné lodi. LG představilo zajímavé příslušenství ke smartphonu, jež dokáže tyto neatraktivní vlastnosti dnešních přístrojů vyřešit. 

Nová přenosná nabíječka si říká PMC-510. Může fungovat nejen jako nabíječka, ale také jako jakýsi stojan, do kterého smartphone napíchnete. Teď ale už k několika parametrům, které by nás na tomto gadgetu měly zajímat.

V první řadě se zaměříme na kapacitu. V útrobách nabíječky je místo pro 5200 mAh. Je to energie, která by mohla stačit na čtyři dny šetrného používání, a když se k tomu přidá kapacita samotného smartphonu, vydrží toto společenství fungovat zhruba pět dní. Za předpokladu, že jsou uživatelé opravdu zodpovědní, dá se výdrž vyšvihnout až na 7 dní.

Nabíječka váží 152 gramů, tudíž vás nebude absolutně omezovat při cestování a krásně tak poslouží jako cestovní. Jediným parametrem, který neznáme, je cena, jež je jednou z nejdůležitějších specifikací. Podle mého názoru nepřesáhne hodnotu dvou tisíc korun.

zdroj: phonearena.com

1 komentář: „Nová přenosná nabíječka LG PMC-510 s 5200 mAh“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *