Alcatel One Touch Star: střední třída čínskýma očima

A opět zařízení pocházející z Číny. Tentokrát se jedná o Alcatel a jeho nový model, který se řadí do střední až nižší střední třídy. Říká si One Touch Star, pojďme se nyní podívat na jeho parametry. 

Přístroj je určen méně náročným uživatelům, pro které je jedním z hlavních parametrů nízká cena. Tento smartphone totiž nebude mířit nijak vysoko a na částce, o kterou si výrobce za tohoto krasavce řekne, se to samozřejmě odrazí.

Na přední straně se nachází 4palcový WVGA displej o průměrném rozlišení 480 x 800 pixelů. O výkon se stará jedno jádro s taktem 1 GHz. Sekunduje mu operační paměť RAM s průměrnou hodnotou 512 MB. Zadní straně vévodí 5megapixelový snímač, vpředu se pak též můžeme těšit na kamerku, jejíž rozlišení činí 1,3 megapixelu.

Uvnitř se nalézá kapacita na 4 GB souborů, samozřejmostí je ale slot pro micro SD karty, jež zaručí možnost výrazného navýšení prostoru. V dnešní době již ani nečekáme, že by přístroj přišel s Androidem starším než je Jelly Bean, a tak se i zde setkáváme s verzí 4.1. Akumulátor nabízí mírně slabou 1500mAh kapacitu, jež postačí na den výdrže.

To je zatím všechno, co vám o tomto přístroji můžeme sdělit. Zanedlouho se s ním ale setkáme na MWC 2013 v Barceloně a budeme moci přinést více informací.

zdroj: phonearena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *