SoulCraft THD přináší boj mezi lidmi, anděly a démony

Dlouho očekávané akční RPG SoulCraft je konečně dostupné v Beta verzi a je zcela zdarma. Nekonečné spory mezi nebem a peklem vyvrcholí v této hře, ve které se povede válka mezi lidmi, anděly a démony. Jedná se o velmi dobře graficky zpracovanou hru pro nVidia Android 3.0 a vyšší. Hráč se musí postavit svému osudu a zachránit Zemi před zlem.

Zemi stíhá strašná doba, z pekel začínají přicházet démoni, kteří chtějí zahubit lidstvo. Je tu však poslední naděje, která může všechno zvrátit, andělští rytíři, kteří se démonům postaví a zachrání svět před zkázou.

Hráč se ocitá v roli jednoho z andělů, kteří musí se zlem bojovat. Anděl je vybaven silným brněním, masivním mečem a schopností magie. Anděl může také létat, nebo alespoň poletovat. Hra je zasazena do prostředí středověku, ve kterém se prochází různými lokacemi a městy s velkým množstvím různých démonů. Démoni se zabíjejí nejlépe kouzly, kterých je zde velká řada, od světelných paprsků až po ohnivé vulkány. Útok mečem je také velmi účinný. Hra je samozřejmě ve 3D grafice a obsahuje velké množství map.

Hráč si musí dobře hlídat množství zdraví a úroveň many na kouzlení. Životy i manu je možné získat přes lahvičky padající ze zabitých monster. Když hráči dojde mana, tak musí zabíjet pouze mečem. Hra je zábavná a její dohrání není zrovna jednoduché. Velkou výhodou hry je, že je zcela zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mobilebits.soulcraft&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLm1vYmlsZWJpdHMuc291bGNyYWZ0Il0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *