Sony Xperia Acro S je smartphone s certifikací na Playstation, dočkáme se ho až na podzim

Odolná a stylová novinka od Sony, jménem Xperia Acro S k nám přijde sice až na podzim, ale už teď je možné si ji předobjednat. Jedná se o vysoce kvalitní smartphone ze země vycházejícího slunce, který díky svému vysokému výkonu získal certifikaci na Playstation. Ocení ho především uživatelé, kteří hledají velký výkon v odolném telefonu.

Při prvním pohledu na telefon je vidět, že se místem skutečně neplýtvalo, protože displej zasahuje až do koncových rohů, Sony vynechala zbytečné oblouky a vytvořila tenký smartphone s ostrými hranami. Displej telefonu má úhlopříčku 4,3″ s rozlišením 720×1280 px. Telefon je vybaven Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich.

Telefon získal, kromě již zmiňované certifikace od Playstationu, také certifikace IP55 a IP57, které získal za odolnost vůči prachu, pocákání vodou a ponoření do vody. Certifikaci od Paystationu získal především díky dvoujádrovému procesoru s frekvencí 1,5 GHz a 1GB operační paměti. Paměť telefonu je zde řešena prostřednictvím microSD karet.

Velkou chloubou telefonu je fotoaparát pořizující fotky s neuvěřitelným rozlišením 12MPx, video dokáže nahrávat v HD 1080p a je navíc vybaven LED bleskem. Přední kamera dokáže snímat obraz v kvalitě HD 720p. Telefon je vybaven klasickými konektory včetně HDMI výstupu. Baterie telefonu má kapacitu 1910mAh.

Telefon bude připraven k prodeji hned v několika barevných provedeních. Sony by tímto telefonem ráda ukázala svoji vizi vysoce kvalitních a odolných telefonů s vysokým výkonem. Cena je prozatím odhadována kolem 15000kč a nedočkaví příznivci této značky se ho budou moci dočkat již v září.

2 komentáře: „Sony Xperia Acro S je smartphone s certifikací na Playstation, dočkáme se ho až na podzim“

  1. Dobrý den,chci se zeptat jestli se u nám bude prodávat telefon Sony Xperia Acro S děkuji za odpověď Kerber

  2. Bohužel žádné oficiální informace zatím nejsou, ale podle diskusí odhadujeme koncem září. Doufejme. Bohužel ne každý model si najde cestu na český trh :/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *