Nedělní slevy na Google Play

Nadpis sice říká, že jde o nedělní slevy, nicméně jde o slevy z tohoto týdne, které ještě pravděpodobně nějaký ten den vydrží.

Konkrétně se jedná o hry od 11 bit studios a jejich Anomaly kousky, tedy nejnovější Anomaly Korea i starší Anomaly Warzone Earth HD, dále čtečka knížek Moon+ Reader Pro, která měla v tomto týdnu problémy, protože Google bez jakéhokoliv vyšetřování, na popud jedné ruské organizace, stáhl z Google Play Store jak placenou verzi Pro, tak verzi zdarma, a to bez jakéhokoliv vyjádření. No a nakonec jsou ve slevě také některé tituly od oblíbeného ptačího studia Rovio, konkrétně jde o kousky Angry Birds Star Wars HD, Angry Birds Space HD a Amazing Alex HD.

Ještě než se dostaneme k odkazům na jednotlivé tituly, chtěl bych zde napsat pár slov právě o problémech vývojáře Moon+ Readeru. Jak on sám píše na stránkách moondownload.com, jeho dvě čtecí aplikace (verze zdarma a verze Pro) byly k poslednímu lednovému dni odstraněny z obchodu Google Play. Stalo se tak na popud ruské společnosti „litres.ru“, která napsala Google mail, ve kterém píše, že uživatelé této aplikace mohou jednat protiprávně, protože zde může být možnost stáhnout si chráněnou knihu, na kterou vlastní práva právě firma „litres.ru“. Jak samotný vývojář správně píše, toto je stejné jako byste chtěli po vývojáři internetového prohlížeče, aby byl zodpovědný za to, že je přes jeho aplikaci možné dostat se k pirátskému obsahu. Čili na palici.

Moon+ Reader, i jeho placená verze Pro, se k 7.únoru vrátil zpátky na Google Play Store a vývojář se dočkal také omluvy ze strany Litres, což oslavil zlevněním placené verze z původních $4.99 na $2.49. V českých korunách to je příjemných 48,- Kč a jakožto aktivní uživatel této aplikace, musím říct, že stojí i za původních pět dolarů.

Tolik k Moon+ Reader a nyní se již pojďme podívat, co pro nás jednotliví vývojáři nachystali za slevy.

11 bit studios

Anomaly Warzone Earth HD je výborná tower offence hra, což je přesný opak klasické tower deffence bráničky. Anomaly Korea ještě zlepšuje hratelnost, zlepšuje i grafiku a přidává pár věcí navíc. Za sebe musím říct, že na tabletu Asus Transformer Infinity se hra trošilinečku seká, pravděpodobně kvůli jeho vysokému rozlišení. Nemožnost toto rozlišení snížit a hru udělat více plynulou mě krapet irituje, ale není to tak hrozné aby se to nedalo hrát. Je to jen drobný zádrhel, který snižuje dobrý pocit z hraní.
[appbox googleplay com.elevenbitstudios.AnomalyKorea]
[appbox googleplay com.elevenbitstudios.AnomalyWarzoneEarthHD]
[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/gFPx0gQnolA“ frameborder=“0″ allowfullscreen style=“margin-bottom: 25px;“]

Rovio Mobile Ltd.

Nejnovější tažní naštvaní ptáci Angry Birds Star Wars se, stejně jako starší verze Angry Birds Space, dočkali zlevnění na pěkných 99 centů, tedy 19.50,- Kč. K tomu si přidejte také „The Incredible Machine like“ hru Amazing Alex, která je rovněž za 19.50,- a to všechno ve verzi HD.
[appbox googleplay com.rovio.angrybirdsstarwarshd.premium.iap]
[appbox googleplay com.rovio.angrybirdsspaceHD]
[appbox googleplay com.rovio.amazingalexHD]
[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/dXzMN9pbxCE“ frameborder=“0″ allowfullscreen style=“margin-bottom: 25px;“]

Moon+ Reader

Moon+ Reader nabízí svoji verzi Pro, která standardně stojí kolem 100,- korun, nicméně nyní je za necelých ‚pade‘. Pokud čtete v telefonu nebo tabletu, rozhodně neprohloupíte nákupem a používáním. Čtení rovnou z Dropboxu a synchronizace pozice přes Dropbox jsou jen jedny z mnoha vychytávek, které tato aplikace nabízí…
[appbox googleplay com.flyersoft.moonreaderp]

Zdroj: App-Sales

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *