ZTE Blade III oficiálně

Čínští výrobci nás zavalují produkty nejrůznější kvality, vzhledu a výkonu. Mezi ty největší a nejprogresivnější patří jednoznačně Huawei a ZTE. Dnes se budeme věnovat tomu druhému z nich, konkrétně pak jeho nejznámějšímu modelu ZTE Blade, jenž nyní přichází již ve své třetí verzi. 

Jedná se o smartphone, který bude opět útočit na zákazníky, kteří mají hluboko do kapsy. Samozřejmě nenabídne ohromující výkon nebo extravagantní design, zato se ale můžeme těšit na dost muziky za poměrně přijatelnou sumu peněz.

Přední straně vévodí 4palcový displej nesoucí WVGA rozlišení 480 x 800 pixelů. O výkon se stará čip taktovaný na jeden gigahertz, jedná se o procesor Qualcomm MSM 7227. Doplňuje ho operační paměť velikosti 512 MB. Vnitřní kapacita čítá 4 GB, uživatel má však bohužel přístup pouze k 2,5 GB, jelikož se na zbytku nacházejí systémové nástroje.

Většině uživatelů však tato kapacita stačit nebude, a tak se počítá s možností doplnění o microSD karty až do velikosti 32 GB. Soudě dle úhlopříčky displeje, přístroj nebude nikterak velký. Jeho rozměry činí  120,5 x 63,5 x 10,85 mm. Hmotností neohromí, ale ani nezklame, váží 130 gramů. Na palubě nese Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.

Nakonec si necháme konektivitu, fotoaparát a baterii. ZTE Blade III nabídne absolutně standardní možnosti připojení, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11, microUSB a 3,5mm jack. Fotoaparát je naprostým standardem, 5 megapixelů opravdu nepřekvapí. A ve finále výše zmíněný akumulátor nese kapacitu 1600 mAh, a tak je zaručena denní výdrž. Jak se vám líbí nový ZTE Blade III?

zdroj: coolsmartphone.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *