Huawei Ascend P2: hvězda MWC 2013 možná ponese osmi-jádro

Čína, Čína, Čína. Obklopuje nás, ovlivňuje a v první řadě zaplavuje nespočtem výrobků, ať už jsou z jakéhokoliv odvětví průmyslu. Jelikož jsme ale webem, jenž se primárně zabývá operačním systémem Android a mobilními technologiemi, nebudeme se zaobírat modely autíček ani čínským česnekem. 

Velmi očekávaným modelem je Huawei Ascend P2, který by měl být opravdovou seznzací, stejně jako tomu bylo u jeho předchůdce Huawei Ascensd P1. Měli bychom se s ním setkat na letošním veletrhu MWC v Barceloně. Nyní panují po celém internetu zvěsti o tom, jak bude novinka vypadat a co přinese nového. Podle dostupných informací se je na co těšit.

Podle zdrojů, které máme k dispozici, bude novinka nést 4,7 palcový displej, jenž zvládá Full HD rozlišení. Dále se také spekuluje o tom, že přinese osmi-jádrový procesor, což by bylo opravdovou senzací. Ten by měla doplnit nadstandardní 2 GB paměť RAM. Co se optické výbavy týče, není na tom tento krasavec nikterak špatně, nabídne 13 MP snímač.

Na palubě potencionální vlajkové lodi nalézáme operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean, která, řekněme si na rovinu, by si zasloužila nějakou tu inovaci. Celé toto seskupení napájí akumulátor o 3000 mAh, což by mělo stačit na krásné dva dny výdrže.

O ceně se zatím jen spekuluje, ale podle toho co známe by měla oscilovat okolo 500 dolarů, což není nikterak nízká částka, podívejme se ale na jeho parametry a přihmuřme oko.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *