ZTE Blade C: střední třída každým coulem

ZTE by se dalo nazvat termínem chrlič. V těchto dnech se dozvídáme o novinkách tohoto výrobce velmi často. Ani dnes tomu nebude jinak a my vás informujeme o novince, která si říká ZTE Blade C. 

Nový přístroj patří všemi svými parametry do střední třídy. Nenabízí obří displej, procesor s ohromujícím taktem, ani fotoaparát se skvělým podáním barev, spíše naopak. Zbraň, se kterou by měl jít do konkurenčního boje, je především cena, jež by se měla pohybovat okolo 112 dolarů. Pojďme se tedy podívat, co se za tyto peníze dá pořídit.

Přední straně přístroje Blade C dominuje 4palcový WVGA displej. O výkon se stará dvoujádro s taktem 1,2 GHz. Jedná se o čip značky MediaTek MTK 6577. Sekunduje mu operační paměť, jež dosahuje hodnoty 512 MB. O energii se stará článek s kapacitou 1600 mAh.

Vnitřní kapacita činí 4 GB, samozřejmostí je možnost rozšíření o karty microSD. Přístroj nese na zádech slabý 3megapixelový fotoaparát a o té přední kameře se radši ani zmiňovat nebudeme, jelikož se zde žádná nenachází. Samozřejmě se jedná o přístroj s Androidem, který se zde nachází ve verzi 4.1 Jelly Bean.

Uvidíme tedy, jaká bude reakce zákazníků na tento smartphone. Je ale vidět, že ZTE jasně cílí na ty, kteří od smartphonu očekávají slušný výkon za přijatelné peníze, což podle mého názoru tento přístroj absolutně splňuje.

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *