MSI Enjoy 71: další levný sedmipalec

Společnost MSI je známa především jako výrobce notebooků a all-in-one počítačů. Nemůže nás proto překvapit, že takovýto výrobce zabrousí do vod tabletů, jelikož je tento segment v současné době velmi rychle rostoucí. Pojďme se tedy podívat na nový 7palcový tablet, jenž má ambice zavařit nejednomu svému konkurentovi. 

Říká si MSI Enjoy 71, nese sedmipalcový IPS displej o rozlišení 1024 x 600 pixelů. O výkon se stará procesor Amlogic AML 8726-MX, jenž tepe v rytmu 1,5 GHz na každém ze dvou jader. Sekunduje mu operační paměť velikosti 1 GB.

 

Tablet ukrývá ve svém nitru 8 GB místa, které se dá rozšířit o paměťové karty do kapacity až 32 GB. Na zádech nese přístroj snímač s rozlišením 2 megapixely a vpředu se setkáme s 0,3  megapixelem. Co se konektivity týče, nabídne MSI Enjoy 71 miniHDMI, microUSB, Wi-Wi, Bluetooth a 3,5mm jack.

Celé toto seskupení pohání článek o 3 200 mAh. V přístroji se prohání systém Android, který je bohužel ve verzi 4.0, nikoliv 4.1 Jelly Bean.

Cena přístroje by se měla pohybovat okolo 170 dolarů, což vůbec není špatné. Oproti konkurenci nabídne kovové šasi, které preferuje spousta uživatelů, a tak by se mohlo jednat o poměrně úspěšný přístroj.

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *