Přinese Sony na MWC 2013 6" monstrum?

Celý svět mobilů se zvětšuje. Přibývá nových modelů, verzí operačních systémů a technologií. Není tím jediným, co roste. Stejně jsou na tom i mobilní přístroje. Stále nabývají větších rozměrů a tudíž i větších úhlopříček displejů. 

Sony na veletrhu CES 2013 představilo novou vlajkovou loď Xperia Z. Teď to však vypadá, že na MWC ji parametry trumfne jiný přístroj, který nabídne doslova obří displej.

Již dříve jsme se setkali se spekulacemi o záhadném přístroji s názvem Sony C6603 Yuga. Ten by údajně nést obří displej velikosti 6″, který by na svou třídu byl opravdu rekordní. Tato spekulace v posledních dnech nabývá na důvěryhodnosti a vypadá to, že se s tímhle obrem opravdu na MWC 2013 v Barceloně setkáme. 

Nedávno došlo k úniku informací přímo z čínské továrny Sony. Vypadá to tedy, že tento japonský výrobce začal vyrábět skleněné panely s úzkým rámečkem a neuvěřitelně velkou úhlopříčkou 6,44 palce. Pravděpodobně se jedná pouze o krycí sklíčko s rámečkem, a tak novinka ponese deklarovanou velikost 6 palců.

Doufáme tedy, že se s takovýmto obrem setkáme již na letošním veletrhu MWC a posléze se přesvědčíme, že přístroj těchto rozměrů má na trhu své místo.

zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *