T-Mobile vydal aplikace pro fanoušky fotbalu

Společnost T-Mobile je generálním sponzorem české fotbalové reprezentace. K příležitosti letošního Eura, které začíná od osmého června, vydal tento operátor několik aplikací pro fanoušky. Nejvíce propracovanou aplikací je ME2012, dále jsou to spíše aplikace zábavného typu – Fotbálek a Fandi nahlas. Všechny aplikace jsou samozřejmě zdarma.

ME2012

Aplikace ME2012 je víceméně informačního charakteru. Pro fanoušky, kteří se o Euro a celkově o fotbal zajímají více, je připravena soupiska hráčů, detaily o hráčích, popisky týmů a nechybí ani informace o městě, kde se daný zápas odehraje. Příjemným zpestřením jistě budou videa a fotografie ze zápasů, ale také profesionální zpravodajství.

  [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.t_mobile.me2012[/qr]

Fandi nahlas

Jak již název aplikace napovídá, budeme fandit! Sada zvuků, které reagují na zatřesení či dotek na displeji. Také si můžete přehrát národní hymnu. Jedná se o slabou aplikaci, ale jistě může přiblížit atmosféru, pokud se zrovna nenacházíte na tribuně.

  [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=air.cz.t_mobile.fandinahlas[/qr]

Fotbálek

Fotbálek zná jistě každý, ovšem přesto je tato „hra“ zajímavá. Nabízí naprosto jednoduchou formu zábavy pro odreagování. Každý má jednoho fotbalistu a musí dostat míč do brány soupeře – jak jednoduché. Můžete hrát sami nebo vyzvat kamaráda.

  [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.tmobile.fotbalek[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *