Uniwar HD – bezkonkurenčně nejlepší tahovka

Opravdu velice dlouho jsme tápali nad tím, která že to tahová strategie je úplně nejlepší. Je sice pravdou, že s námi nemusíte souhlasit. To, co se líbí některým, se nemusí zamlouvat těm dalším. I přesto činíme tento odvážný krok a předkládáme vám recenzi precizní tahové strategie, která se jmenuje Uniwar. Tahové strategie jsou z pohledu prodejnosti oblíbené a mezi uživateli hojně hrané. Jde o specifický druh gamesky, kde rozum a vychytralost vítězí nad silou. Konečně se ke slovu dostanou i takoví hráči, jejichž předností je dostatečně vyvinutý mozek. Prozraďme si, že jde o multiplayerovou hru. Dokonce si ji můžete zahrát s přáteli, a to na jednom telefonu. Tato skutečnost přidává další plusové body. Hraní v online režimu je samozřejmostí. Tahová strategie Uniwar má naprosto všechny aspekty, které tento žánr musí mít. Je vidět, že vývojáři mají s produkcí her značné zkušenosti. Jednotlivé mapy jsou rozděleny na určitá políčka, po nichž se můžete pohybovat. Nechybí vhodná místa pro vytvoření základny či surovinová bohatství, která čekají na své vytěžení. Vše začíná naprosto nevinně. Vaším prvotním úkolem je výběr vhodné rasy. Každá má své výhody i nevýhody, proto vám doporučujeme si pročíst jejich portfolia. Jen tak si zajistíte, že vyrazíte do boje s oddílem, který vám nejvíce sedne.

Dále se setkáte s jednotlivými jednotkami, i zde má každá své přednosti. Některé jsou rychlé a dají se využít jako průzkumníci. Ti další jsou pomalejší, ovšem mají velmi tvrdou obranu. Pokud máte o tahových strategiích alespoň základní přehled, tak vás určitě nepřekvapí, že je hra rozdělena na jednotlivé tahy, které sami ukončujete. Následně hraje váš protivník. Uniwar patří k těm lepším, ne-li nejlepším tahovým strategiím vůbec. Nutno podotknout, že se nejdříve musíte prokousat naučením se celého konceptu, ovšem poté na vás čeká odměna v podobě krásně prožitých chvil se zábavnou hrou.

Hra je podobná šachům, přičemž se zde navíc využívá i terénu. Každá oblast není ideální pro každou jednotku. Při pohybování figurkami musíte být obezřetní a vše si dopředu několikrát promyslet. Můžete si zahrát jen tak proti sobě, nebo zvolit kampaň s 21 misemi. Na samotný závěr vám prozradíme cenu, která je stanovena na 100,50 Kč.

 

[app]android.uniwar&hl=en[/app]

1 komentář: „Uniwar HD – bezkonkurenčně nejlepší tahovka“

  1. Zpracování hry je precizní, o tom žádná. Co mě ale při kampani neskutečně otravovalo, že musíte jet kroky přesně podle stanovených bodů, co máte za level splnit. Tím neskutečně trpí svoboda v hraní, to je jediná vada na kráse téhle sympatické tahovky, pevně doufám, že jich do budoucna bude víc.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *