Killer Escape – Už jste někdy zdrhali před vrahem?

Hororový žánr her je velice oblíbeným lovným rybníkem pro celou řadu vývojářů. Jejich nadšení pro tento styl her se dá pochopit, jelikož jde o nejprodávanější tituly vůbec. Pokud dají hlavy dohromady šikovní vývojáři a skloubí své představy s novou technologií, tak nemůže vzniknout nic jiného než podařená hra pro každou situaci. Není tomu tak dávno, kdy svůj velký boom zaznamenaly point and click adventury, proto se nesmíme divit, že hra Killer Escape se od těchto her příliš neliší. Pokud patříte mezi fanoušky série SAW, tak vás tato hra mile překvapí. Jde o přesně takový titul, který vám nažene husí kůži po celém těle. V každé lokaci číhá určité nebezpečí nebo se ukrývá záhadná hádanka. Rovněž na cestě z pochmurného sklepení sbíráte určité předměty, které vám mají dopomoct ke kýženému výsledku. Psonic Games u této hry dokázala, že umí udržet adrenalin, atmosféru a chuť postupovat dál pod pokličkou jednoho hrnce. Z dostupných ingrediencí společně s přídavkem vlastního koření představuje velmi impozantní titul.

Hra nám předkládá nelichotivý osud jednoho neznámého člověka, který se ocitl ve spárech kruté hry sériového vraha. Probouzíte se v chladném vězení a jediné, na co myslíte, je denní světlo. Využijte svých schopností a vysvoboďte se ze zapeklité situace. Z historického hlediska jde o vůbec první hororovou point and click adventuru vyrobenou přímo pro operační systém Android. I přesto, že se nám do rukou dostala celkem nadupaná hra, tedy po stránce grafické, tak k jejímu rozjetí nepotřebujete nejnovější smartphon. Vývojáři z nezávislého studia Psonic se na scéně objevili před deseti lety a od té doby nás pravidelně zásobují skvělými flash hrami. Dokonce i námi recenzovaná hra Killer Escape se měla původně objevit na herních portálech jako nová flash hra.

Hra je dle prvních ohlasů velmi zdařilá, jen jí chybí dostatečná délka. Někteří hráči ji prý dokázali zdolat za necelou hodinu, což je na aktuální náročné poměry celkem málo. Velkým plusem je fakt, že po skončení hry si ji můžete zahrát klidně znova a úplně jinak, jelikož jednotlivé rébusy se generují náhodně. Hra je úplně zdarma, takže si nemůžeme na nic stěžovat.

 

[app]air.killerescape&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5raWxsZXJlc2NhcGUiXQ..[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *