Aplikace obce pro vášnivé cestovatele

Patříte mezi vášnivé cestovatele a každou chvíli se ocitnete v malebné vesničce či obci? Také se rádi na své cesty důkladně připravujete? V případě, že jste si na výše uvedené otázky odpověděli v kladném duchu, tak svou pozornost zaměřte k aplikaci obce.info. Jde o šikovného mobilního průvodce, který se vám na cestách určitě neztratí. Ve své podstatě jde o obsáhlou encyklopedii všech obcí a měst po celé České republice, ale i Slovensku. Vyhledávání je vylepšeno o hlasovou funkci. Stačí jen nahlásit název a ihned vám vyjede podrobný popis dané lokality i s nejdůležitějšími odkazy. Mezi prvořadé informace, jejichž obsahový potenciál byl vyhodnocen jako důležitý, spadá územní členění. Nechybí ani symbol obce a jméno aktuálního statutárního zástupce. Pokochat se můžete faktografickými údaji, naleznete odkaz na mapu a kontakty od důležitých telefonních čísel až po webové stránky.

Aplikace obce.info se na Google nachází zcela zdarma a má velký potenciál pro všechny lovce informací a zajímavých údajů. Vydejte se na dobrodružnou výpravu se zajímavou aplikací, jež vám poskytne ucelené informace o všech důležitých sounáležitostech k dané obci.

Aplikace je ke stažení zdarma a má v sobě celkem rozsáhlou databázi. Naleznete v ní i ty nejmenší útvary. Navštivte stránky vývojářů obce.info a sledujte konající se akce v nejrůznějších místech. Možná vás některá z nich přiměje k návštěvě.

[app]cz.ubik.obceinfo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImN6LnViaWsub2JjZWluZm8iXQ..[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *