HTC M7: vlajková loď již brzy na veletrhu CES 2013

Jak už je zvykem, před významnými veletrhy s elektronikou se na internetu objevuje nespočet informací o nových přístrojích. Dnes přišla řada na tchaj-wanského výrobce HTC s jeho novou vlajkovou lodí, o které víme opravdu hodně. Jdeme se na ni tedy podívat.

Novinka se jmenuje HTC M7 a měla by se stát nástupcem HTC One X. Nový přístroj by měl vyrůst. Jeho úhlopříčka displeje je 4,7 palce. Hustota pixelů zobrazovače činí 468 PPI, což je o 40 % víc, než má iPhone 5. Displej by měl využívat inovovanou technologii SLCD2, která nabízí lepší pozorovací úhly a čitelnost na slunci než klasické SLCD.

Pohánět by ho měl nový čtyřjádrový procesor od Qualcommu, který poskytne takt 1,7 GHz každému z jader. Doplní ho operační paměť RAM čítající 2 GB. Pro uživatelské soubory je připravena velkorysá kapacita 32 gigabajtů, která ve sféře zařízení Android nemá obdoby. Co se konektivity týče, nabídne novinka podporu sítí 4G LTE a nový standard připojení WLAN 802.11ac, jež by mělo dosahovat třikrát vyšší teoretické rychlosti. Dalším zajímavým parametrem je fotoaparát. Na zádech nese HTC M7 13MP snímač s inovativními technologiemi.

Kvalitní zvuk je zaručen certifikací BeatsAudio. Uvnitř smartphonu se setkáme s Androidem v jeho nejnovější verzi 4.1 Jelly Bean, jenž je doplněný o grafickou nadstavbu HTC Sense 5. Uvidíme tedy, jak bude nový přístroj vypadat a s jakou cenou přijde. Faktem je, že novinka se objeví na veletrhu CES 2013.

zdroj: unwiredview.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *